Tarieven


Het vakantiehuis in Barber te Curaçao is te huur voor een periode van minimaal 2 weken. De tarieven zijn als volgt:

DuurPrijs
2 weken€ 610,-
3 weken€ 775,-
4 weken€ 970,-
5 weken€ 1085,-
6 weken€ 1.160,-
7 weken€ 1.350,-
8 weken€ 1.540,-
LangerOp aanvraag
Bovenstaande tarieven gelden voor maximaal 4 personen. Voor elke extra persoon betaal je € 10,- per persoon per nacht.

Deze kosten van de huur van het huis zijn exclusief water en elektriciteitskosten. Deze worden achteraf vastgesteld aan de hand van de meterstanden en worden verrekend met de borg.

De eindschoonmaak is verplicht en kost € 60,-. Het is mogelijk om opgehaald en teruggebracht te worden naar Hato Airport door een Nederlands sprekende beheerder voor het tarief van € 50,- of € 25,- enkel. De reserveringskosten bedragen €100,- per boeking.

Wij vragen een borg van € 400,00 welke met de betaling van het voorschot van de huurprijs moet worden voldaan. De kosten voor water & electra en de kliko zullen van de borg worden ingehouden (na afrekening Aquaelektra). Het restant van de borg wordt teruggestort nadat wij de bevestiging hebben gekregen dat het huis en de inventaris in goede staat zijn achtergelaten en de was schoon in de kast ligt.

De afrekening van Aquaelektra zal voornamelijk bestaan uit de kosten voor water, wat op Curaçao duurder is dan in Nederland. Je betaalt ongeveer 9 NAF voor een kubieke meter water. Het water is zeer goed van kwaliteit en je kunt het water uit de kraan drinken.

Wil je meer informatie over het huis of de beschikbaarheid? Neem dan contact op via de contact pagina.